Γιατί να κάνετε Εξετάσεις Online στο Lalisi.gr;

Το Lalisi.gr είναι ένας Online εκπαιδευτικός οργανισμός, o οποίος παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με εξειδίκευση στην εξ’ αποστάσεως ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Στόχος μας η εκμάθηση της ξένης γλώσσας να γίνεται εύκολα, με γοργό ρυθμό και να καλύπτει τις ανάγκες του εκπαιδευόμενου δίνοντάς του τη δυνατότητα  να αποκτήσει ή να αναπτύξει δεξιότητες που προάγουν το επαγγελματικό και κοινωνικό του προφίλ.

Η παρουσία μας στην Online ξενόγλωσση εκπαίδευση σηματοδοτείται από τη λειτουργία του Lalisi.gr μέσα απόπλατφόρμες που είναι εύκολες στη χρήση και δίνουν τη δυνατότητα ζωντανής διδασκαλίας με καθηγητή.

To  Lalisi.gr σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε Online μαθήματα και να συμμετέχετε σε Εξετάσεις Πιστοποίησης Online σε συνεργασία με την LanguageCert, ένα Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης που ασχολείται με την αξιολόγηση και την πιστοποίηση γλωσσικών δεξιοτήτων. Τα πιστοποιητικά της LanguageCert έχουν διεθνή αναγνώριση και αναγνώριση από το ΑΣΕΠ.

Οι εξετάσεις LanguageCert Online με live επιτήρηση δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις εξετάσεις σας από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Αποκτήστε πιστοποίηση οπουδήποτε, οποτεδήποτε
Η επιλογή μιας εξέτασης Online είναι ιδανική, είτε γιατί αισθάνεστε πιο άνετα να κάνετε την εξέταση από το σπίτι σας, είτε γιατί θέλετε να την εντάξετε στο φορτωμένο πρόγραμμά σας και να την κάνετε από το γραφείο.

Προσαρμοσμένες στο πρόγραμμά σας
Η δυνατότητα να κάνετε την εξέτασή σας μόλις 4 ώρες μετά τον προγραμματισμό της, καθώς και η δυνατότητα να την επαναπρογραμματίσετε εύκολα, σας επιτρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στο πιο σημαντικό κομμάτι: την προετοιμασία για την εξέταση.

Πάρτε το χρόνο σας για να προετοιμαστείτε
Αισθάνεστε άγχος που θα πραγματοποιήσετε την εξέτασή σας άμεσα; Οι εξετάσεις LanguageCert Online με liveεπιτήρηση μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε στιγμή εντός 365 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Ασφαλείς και αξιόπιστες
Οι κατάλληλα εκπαιδευμένοι επιτηρητές της LanguageCert χρησιμοποιούν ιδιόκτητο, πρωτοποριακό λογισμικό για να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία εξέτασης και να εξασφαλίσουν ότι η εμπειρία σας είναι άνετη, ασφαλής και χωρίς άγχος.

Ο συνδυασμός του Online εκπαιδευτικού  οργανισμού Lalisiμε την LanguageCert προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση συνδυάζοντας ποιοτική εκπαίδευση, εξετάσεις από το σπίτι ή το γραφείο και πιστοποιητικό με διεθνή αναγνώριση!

Lalisi.gr ένα οργανωμένο κέντρο ξένων γλωσσών στον υπολογιστή σας