Γιατί να κάνετε Εξετάσεις Online στο Lalisi.gr;

Το Lalisi.gr είναι ένας Online εκπαιδευτικός οργανισμός, o οποίος παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με εξειδίκευση στην εξ’ αποστάσεως ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Στόχος μας η εκμάθηση της ξένης γλώσσας να γίνεται εύκολα, με γοργό ρυθμό και να καλύπτει τις ανάγκες του εκπαιδευόμενου δίνοντάς του τη δυνατότητα  να αποκτήσει ή να αναπτύξει δεξιότητες που προάγουν το επαγγελματικό και κοινωνικό του προφίλ.

Η παρουσία μας στην Online ξενόγλωσση εκπαίδευση σηματοδοτείται από τη λειτουργία του Lalisi.gr μέσα απόπλατφόρμες που είναι εύκολες στη χρήση και δίνουν τη δυνατότητα ζωντανής διδασκαλίας με καθηγητή.

To  Lalisi.gr σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε Online μαθήματα και να συμμετέχετε σε Εξετάσεις Πιστοποίησης Online σε συνεργασία με την LanguageCert, ένα Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης που ασχολείται με την αξιολόγηση και την πιστοποίηση γλωσσικών δεξιοτήτων. Τα πιστοποιητικά της LanguageCert έχουν διεθνή αναγνώριση και αναγνώριση από το ΑΣΕΠ.

Οι εξετάσεις LanguageCert Online με live επιτήρηση δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις εξετάσεις σας από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Αποκτήστε πιστοποίηση οπουδήποτε, οποτεδήποτε
Η επιλογή μιας εξέτασης Online είναι ιδανική, είτε γιατί αισθάνεστε πιο άνετα να κάνετε την εξέταση από το σπίτι σας, είτε γιατί θέλετε να την εντάξετε στο φορτωμένο πρόγραμμά σας και να την κάνετε από το γραφείο.

Προσαρμοσμένες στο πρόγραμμά σας
Η δυνατότητα να κάνετε την εξέτασή σας μόλις 4 ώρες μετά τον προγραμματισμό της, καθώς και η δυνατότητα να την επαναπρογραμματίσετε εύκολα, σας επιτρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στο πιο σημαντικό κομμάτι: την προετοιμασία για την εξέταση.

Πάρτε το χρόνο σας για να προετοιμαστείτε
Αισθάνεστε άγχος που θα πραγματοποιήσετε την εξέτασή σας άμεσα; Οι εξετάσεις LanguageCert Online με liveεπιτήρηση μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε στιγμή εντός 365 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Ασφαλείς και αξιόπιστες
Οι κατάλληλα εκπαιδευμένοι επιτηρητές της LanguageCert χρησιμοποιούν ιδιόκτητο, πρωτοποριακό λογισμικό για να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία εξέτασης και να εξασφαλίσουν ότι η εμπειρία σας είναι άνετη, ασφαλής και χωρίς άγχος.

Ο συνδυασμός του Online εκπαιδευτικού  οργανισμού Lalisiμε την LanguageCert προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση συνδυάζοντας ποιοτική εκπαίδευση, εξετάσεις από το σπίτι ή το γραφείο και πιστοποιητικό με διεθνή αναγνώριση!

Lalisi.gr ένα οργανωμένο κέντρο ξένων γλωσσών στον υπολογιστή σας

Κάντε κλίκ στις ξένες γλώσσες

Η εκμάθηση των ξένων γλωσσών πιο εύκολη απο ποτέ!

 • B2 Online Express Michigan – Cambridge

  Στο πρόγραμμα B2 Online μέσω της πλατφόρμας θα έρθετε σε επαφή με γραπτό και προφορικό λόγο προσαρμοσμένο στο αντίστοιχο επίπεδο. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε εξάσκηση στα προφορικά…

 • B2 σε 1 μήνα

  Πρόκειται για ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα όπου σας προετοιμάζει για τις online εξετάσεις πολλαπλής επιλογής LTE, που αναγνωρίζονται από το ΑΣΕΠ. Το πρόγραμμα αυτό έχει στόχο στο επίπεδο B2 της…

 • B2 σε 10 εβδομάδες

  Πρόκειται για ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα όπου σας προετοιμάζει για τις online εξετάσεις πολλαπλής επιλογής LTE, που αναγνωρίζονται από το ΑΣΕΠ. Το πρόγραμμα αυτό έχει στόχο στο επίπεδο B2 της…

 • C2 σε 10 εβδομάδες

  Το πιστοποιητικό C2 Proficiency αποδεικνύει ότι έχετε επιτύχει ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο στα Αγγλικά. Δείχνει ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με ευφράδεια και εκλεπτυσμένο στιλ, όπως ένας φυσικός ομιλητής.

 • Α1 Online – 50 Ώρες

  Σε αυτό το επίπεδο θα έρθετε σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο μέσω της online πλατφόρμας. Θα εξασκήσετε τον προφορικό σας λόγο μέσω διαλόγων και συζητήσεων και…

 • Α2 Online 60 Ώρες

  Στο πρόγραμμα A2 Online μέσω της πλατφόρμας θα έρθετε σε επαφή με γραπτό και προφορικό λόγο προσαρμοσμένο στο αντίστοιχο επίπεδο. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε εξάσκηση στα προφορικά…

 • Β2 Μάθε Γραμματική Online

  Σε αυτό το επίπεδο θα έρθετε σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό λόγο μέσω της online πλατφόρμας. Θα εξασκήσετε τον γραπτό λόγο μέσω παραγράγων και κειμένων.

 • Β2 Μάθε Έκθεση Online

  Σε αυτό το επίπεδο θα έρθετε σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό λόγο μέσω της online πλατφόρμας. Θα εξασκήσετε τον γραπτό λόγο στην έκθεση μέσω παραγράγων και κειμένων.

 • Β2 Προφορικά Online

  Σε αυτό το επίπεδο θα έρθετε σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό λόγο μέσω της online πλατφόρμας. Θα εξασκήσετε στον προφορικό λόγο.

 • Προφορικά Online

  Σε αυτό το επίπεδο θα έρθετε σε επαφή με προσαρμοσμένο προφορικό λόγο μέσω της online πλατφόρμας. Θα εξασκήσετε τον προφορικό λόγο μέσω συζητήσεων και κειμένων.